фрикадельки
фрикадельки

Тефтелі з підливою

    

6 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

М'ясо - 500 г фаршу

Рис - 90 г

Яйця - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Олія - 3 ст. ложки

Борошно пшеничне - 3 ст. ложки

Сметана - 3 ст. ложки

Томатна паста - 3 ст. ложки

Вода - 300 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Очистити цибулю та нарізати її маленькими кубиками. Відварити рис до напівготовності. Змішати м'ясний фарш, яйце, цибулю, рис, чорний мелений перець та сіль. Сформувати з готового фаршу тефтелі та обваляти їх у борошні.

2На дно нагрітої мультиварки налити олію та викласти тефтелі. Включити режим «Випічка» та обсмажувати тефтелі з обох сторін по 10 хвилин.

3СОУС: У склянку гарячої води покласти томатну пасту та сіль, розмішати.

4Вилити томатний соус в тефтелі та включити режим «Тушкування» на 15 хвилин.

5Потім в залишки теплої води покласти сметану й 1 ст. ложку пшеничного борошна, перемішати і теж вилити в тефтелі. Продовжувати готувати страву в тому самому режимі ще 20 хвилин.

00:00