Тефтелі рибні з овочевою підливою
31 Грудня, 2016
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
Щука - 400 г філе
Рис відварний - 0,7 мультисклянки
Помідори - 5 шт. великих
Цибуля - 2 шт.
Яйця - 1 шт.
Кабачки - 1 шт. середній
Морква - 1 шт.
Сметана 30% - 2 ст. ложки
Часник - 3 зубчики
Олія - 2-3 ст. ложки
Зелень
Вода
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Встановити режим «Випічка» на 30 хвилин і одразу додати в чашу олію. Одну цибулину дрібно нарізати та покласти в мультиварку. Моркву натерти на тертці та додати до цибулі. Кабачок порізати маленькими кубиками, покласти в чашу мультиварки, перемішати всі овочі та залишити обсмажувати на 10 хвилин.
2У цей час подрібнити томати (в блендері або на тертці), попередньо знявши з них шкірку. Часник подрібнити за допомогою преса. Змішати протерті томати, часник і сметану, додати цю суміш у мультиварку, перемішати, закрити кришкою та залишити до закінчення програми.
3Рибу подрібнити на м'ясорубці або в блендері разом з другою цибулиною, додати в фарш яйце, рис, сіль і перець. Ретельно перемішати та виліпити тефтелі. Покласти їх в киплячу підливу, при необхідності додавши воду: соус має майже повністю покривати тефтелі. Встановити режим «Тушкування» на 1 годину.
4Після цього додати дрібно посічену зелень, при необхідності підсолити.