Олія оливкова - 2 ст. ложки + для форми
Перець білий - на кінчику ножа
Чебрець - 1 ст. ложка свіжого листя
Directions
1Форму змастити оливковою олією. Духовку розігріти до 220°С.
2Томати помити, висушити та порізати разом з сиром на шматки товщиною 1 см. Томати і сир викласти в форму у вигляді луски.
3Цибулю та часник очистити та дрібно нарізати. Часник посипати сіллю і розім'яти виделкою. Оливкову олію, часник, цибулю і перець перемішати та полити цією сумішшю томати і сир.
4Сир з томатами запікати на середньому рівні духовки 20 хвилин.
5Чебрець помити, обсушити, подрібнити та посипати страву, запікати ще 5 хвилин.
6До цієї страви рекомендується подавати свіжоспечений білий хліб.
За аналогічним рецептом можна приготувати холодну закуску.