Торт «Полуничка»
Торт «Полуничка»

Торт «Полуничка»

    

24 Серпня, 2018

Торты от мастера (Семь поварят)

  • Yields: 12 порцій

Ingredients

Тісто листкове - 500 г

Яйця - 1 шт.

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Полуниця - 360 г

Сік малиновий - 156 г

Цукор - 80 г

Вино біле десертне - 60 г

Крохмаль картопляний - 40 г

Джем полуничний - 250 г

Кориця мелена

ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ:

Вершки - 100 г

Полуниця - 100 г

Directions

1Тісто витримати при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким, розкачати у пласт, вирізати з нього коло та кільце одного діаметра.

2На змочене водою деко укласти коло, наколоти його виделкою в декількох місцях і змастити збитим яйцем. Зверху покласти кільце, також наколоти виделкою та змастити яйцем. Випікати основу 20‑25 хвилин при 230°С і охолодити.

3НАЧИНКА: Полуницю залити соком, додати цукор, корицю та довести суміш до кипіння. Вино перемішати з крохмалем і, постійно помішуючи, влити його тонкою цівкою в киплячу суміш. Начинку остудити.

4Випечену основу змастити зсередини джемом і заповнити начинкою.

5Вершки збити, частину підфарбувати в рожевий колір.

6По краю торта відсадити спочатку білий крем, потім рожевий і оформити полуницею.

00:00