Торт із висівок у мікрохвильовці
солодка випічка здорове харчування, мікрохвильова піч
26 Серпня, 2018
249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Яйця - 2 шт.
Висівки вівсяні - 2 ст. ложки
Висівки пшеничні - 2 ст. ложки
Сир (творог) м'який - 2 ст. ложки
Цукрозамінник - 10 таблеток
Розпушувач - 1 пакетик
Какао знежирене - 1 ч. ложка
ДЛЯ КРЕМА:
Сир (творог) знежирений - 170 г
Йогурт знежирений - 4‑5 ст. ложок
Желатин - 3 г
Цукрозамінник рідкий
ДЛЯ ГЛАЗУРІ:
Какао знежирене - 1 ч. ложка
Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка
Молоко знежирене - 150 мл
Цукрозамінник - 0,5 ч. ложки стевії
Directions
КОРЖ:
1Яйця, висівки, сир (творог), цукрозамінник, розпушувач і какао добре перемішати. Вилити тісто у форму для мікрохвильовки та випікати 7 хвилин при потужності близько 700 Вт.
2Готовий корж остудити і розділити на дві частини.
ГЛАЗУР:
1Какао, крохмаль, молоко та цукрозамінник змішати і поставити на вогонь, довести до кипіння і, помішуючи, кип'ятити 1‑3 хвилини.
2Попередньо форму для випічки покрити харчовою плівкою. Вилити глазур на дно форми.
КРЕМ:
1Желатин замочити згідно з інструкцією, потім нагріти й остудити.
2Сир, йогурт і цукрозамінник покласти в блендер і збити до однорідної консистенції, потім змішати з желатином. Густоту крему регулювати, додаючи за необхідності йогурт. Консистенція крему має бути як у сметани.
ТОРТ:
1Поверх глазурі викласти половину крему, потім - половину коржа. Потім знову - половину крему і на нього - другу половину коржа.
2Поставити торт в холодильник на 2 години.
3Потім перевернути торт на тарілку і зняти харчову плівку.