Тортільяс з начинкою

  

6 Листопада, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 4-5 штук

Ingredients

Курка - 200 г філе

Перець болгарський - 150 г

Помідори - 150 г

Огірки - 100 г

Зелений салат (тут романо, лолло россо, фризе) - 200 г

Цибуля порей

Коржі тортільяс - 4-5 шт.

СОУС:

Помідори - 300 г

Цибуля - 150 г

Часник - 2 зубчики

Зелень

Олія

Сіль

Перець

Directions

1СОУС: Дрібно нарізати цибулю, часник, очищені від шкірки помідори та зелень.

2Цибулю та часник обсмажити на олії, додати помідори, посолити, поперчити. Смажити 2-3 хвилини. Додати зелень, перемішати, прибрати з вогню.

3Філе дрібно нарізати.

4Сковороду змастити олією, викласти філе, посолити, поперчити. Смажити до готовності (15-20 хвилин).

5Помідори нарізати невеликими шматочками (насіння краще видалити, інакше начинка може бути рідкою), огірки та очищений від насіння перець - соломкою, цибулю порей - кільцями.

6Змішати філе, перець, помідори, огірки, салат, порей. Додати томатний соус, перемішати. Якщо необхідно, посолити.

7На корж викласти начинку.

8Загорнути один край коржа.

9Загорнути інший край коржа.

10Обсмажити на сухій сковороді (на звичайній або сковороді-гриль), з двох сторін.

11Подавати закуску можна як теплою, так і холодною.

Закуска, яку можна взяти з собою в дорогу, на природу або на дачу.

В якості начинки підійде будь-який салат.

00:00