Тости цибулеві

    

15 Серпня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Хліб з різних сортів борошна - по 2 скибочки

Цибуля ріпчаста - 300 г

Масло вершкове

Сметана - 4 ст. ложки

Помідори - 2 шт.

Сир емментальський - 4 скибочки

Кмин - 1 щіпка

Перець червоний мелений

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Духовку нагріти до 220°С.

2Цибулю очистити та нарізати кільцями. Тушкувати її в невеликій кількості вершкового масла до прозорості та гостро приправити сіллю, чорним і червоним перцем.

3Зняти цибулю з плити і підмішати в неї сметану. Приправити кмином.

4Хліб злегка обсмажити, змастити вершковим маслом і викласти на деко.

5Помідори вимити, плодоніжки видалити. Один помідор нарізати кружальцями, інший розрізати на четвертинки.

6Кружальця помідора та цибулю розкласти на хлібі. Зверху покласти сир. Запікати в духовці хвилин 8, поки сир не розплавиться.

7Перед подачею на стіл тости покласти на попередньо підігріті тарілки та прикрасити четвертинками помідора.

00:00