Хліб з різних сортів борошна - по 2 скибочки
Цибуля ріпчаста - 300 г
Масло вершкове
Сметана - 4 ст. ложки
Помідори - 2 шт.
Сир емментальський - 4 скибочки
Кмин - 1 щіпка
Перець червоний мелений
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Духовку нагріти до 220°С.
2Цибулю очистити та нарізати кільцями. Тушкувати її в невеликій кількості вершкового масла до прозорості та гостро приправити сіллю, чорним і червоним перцем.
3Зняти цибулю з плити і підмішати в неї сметану. Приправити кмином.
4Хліб злегка обсмажити, змастити вершковим маслом і викласти на деко.
5Помідори вимити, плодоніжки видалити. Один помідор нарізати кружальцями, інший розрізати на четвертинки.
6Кружальця помідора та цибулю розкласти на хлібі. Зверху покласти сир. Запікати в духовці хвилин 8, поки сир не розплавиться.
7Перед подачею на стіл тости покласти на попередньо підігріті тарілки та прикрасити четвертинками помідора.