Трикутнички листкові з овочами

    

14 Травня, 2018

Булочки и пирожки (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 15 шт.

Ingredients

Тісто листкове - 450 г

Цукіні - 100 г

Гарбуз жовтий - 100 г

Брокколі - 100 г

Цвітна капуста  - 100 г

Морква - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Соус томатний гострий - 2 ст. ложки

Вино червоне - 1 ст. ложка

Зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки

Маргарин розтоплений - 1 склянка

Яйця - 1 шт.

Сіль

Directions

1НАЧИНКА: Томатний соус змішати з вином, додати нарізані кубиками овочі, посолити та потушкувати.

2Тісто розкачати в прямокутний пласт товщиною 5 мм і нарізати квадратами.

3На середину квадратів розкласти начинку, згорнути їх по діагоналі і, відступивши від краю на 1 см, тупим боком ножа притиснути верхній шар тіста до нижнього.

4Викласти трикутники на деко, змочене водою. Змастити збитим яйцем і випікати 20 хвилин при 260°С до рум'яної скоринки.

00:00