Троянди з шинки в листковому тісті закуски духовка 14 Лютого, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Шинка нежирна або карбонат круглої форми -150 г Тісто дріжджове листкове - 2 листи Кетчуп або томатний соус - 2 ст. ложки Яйця - 1 жовток для змазування заготовок Олія для змазування формочок - 1 ст. ложка ДЛЯ ПОДАЧІ: зелень базиліка Directions 1Нарізати тісто тонкими смужками. Змастити кожну тонким шаром томатного соусу. 2Розрізати шинку уздовж навпіл, нарізати кожну частину акуратними тонкими скибочками. 3Викласти скибочки шинки по всій довжині смужок з тіста так, щоб вони накладалися одна на одну і займали тільки половину всієї ширини тіста. 4Згорнути смужки тіста зі скибочками шинки рулетами, щоб вийшли трояндочки. 5Помістити трояндочки в змащені олією паперові або силіконові формочки, змастити жовтком. Випікати в духовці при температурі 180°С 15 хвилин. 6При подачі прикрасити готову страву листочками базиліку. 00:00