100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Тріска - 600 г
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Морква - 1 шт.
Зелений горошок - 200 г
Олія оливкова - 4 ч. ложки
Перець болгарський - 1 шт.
Directions
1Філе тріски промити та нарізати на невеликі шматки. Цибулю нарізати півкільцями, моркву - кубиками або натерти на тертці.
2У сотейник налити оливкову олію. Шарами викласти овочі та рибу: перший шар - цибуля, потім морква, далі зелений горошок, нарізаний болгарський перець і риба. Зверху закрити все овочами. Все злегка посолити та поперчити. Додати трохи води. Закрити сотейник кришкою і готувати в духовці 30 хвилин.
3Готову страву можна подавати з картоплею або рисом. Прикрасити зеленню.