215 рецептов для здоровья костей и зубов
249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)
Ingredients
Тріска - 400 г філе
Помідори - 4 шт.
Гриби свіжі - 80‑100 г
Вино сухе біле - 0,2 склянки
Часник - 2‑3 зубчики
Олія - 4 ст. ложки
Сухарі панірувальні - 1 ст. ложка
Сіль
Перець
Directions
1Філе тріски розділити на порційні шматки, обваляти в борошні, злегка обсмажити в олії з усіх боків в глибокому сотейнику.
2СОУС: Помідори вимити, опустити в окріп на кілька секунд, очистити від шкірки, нарізати кубиками, потушкувати в олії разом із нарізаними грибами, додати нарізаний часник, залити вином, продовжити варити кілька хвилин.
3Рибу полити соусом, посипати сухарями, поставити в духовку, готувати при 180°C кілька хвилин.