100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Тріска - 1 кг філе
Цибуля ріпчаста - 3 шт.
Морква - 2 шт.
Перець болгарський - 1 шт.
Помідори - 2 шт.
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Лимон - 0,5 шт.
Часник - 3 зубчики
Вода - 1 склянка
Цукор - 1 ч. ложка
Сіль
Перець
Directions
1Філе тріски помити та нарізати на порційні шматочки. Покласти рибу в глибоку миску.
2Моркву помити, почистити а натерти на тертці соломкою. Перець і цибулю помити, почистити та порізати півкільцями.
3Помідори розрізати на частини та покласти в блендер. Туди ж додати склянку води, часник, лимонний сік і цукор. Подрібнити всі продукти до однорідної маси.
4На дно сотейника налити оливкову олію, покласти шматки риби. Посолити та поперчити за смаком. Зверху покласти цибулю, перець, моркву та залити томатною сумішшю. Тушкувати на відкритому вогні приблизно 1 годину.