Тріска, тушкована в овочах страви з риби лікувальне харчування 9 Серпня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Тріска - 200 г Морква - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Помідори - 1 шт. Сметана - 2 ст. ложки Вода - 100 мл Олія Directions 1Підготовлену тушку тріски відварити, нарізати шматочками. 2Укласти рибу на сковороду з олією. Покрити натертою морквою, дрібно нарізаною цибулею, зеленню, нарізаним кружальцями свіжим помідором. Залити кип'яченою водою. Закрити кришкою і тушкувати 10 хвилин. 3Заправити сметаною, тушкувати ще 5-10 хвилин під кришкою.Дієта при гломерулонефриті, гострій нирковій недостатності 00:00