Тріска у вині

  ,   

23 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Тріска - 1 кг

Помідори - 5 шт.

Гриби - 250 г

Вино сухе біле - 0,75 склянки

Часник - 6 зубчиків

Олія оливкова - 0,5 склянки

Сухарі - 2 ст. ложки

Сіль

Перець

Борошно

Directions

1Філе риби без кісток, але зі шкірою нарізати на шматки, запанірувати в борошні й обсмажити з двох боків.

2Помідори очистити від шкірки та зерен, нарізати кубиками й обсмажити в іншій сковороді на олії разом з дрібно нарізаними грибами, посолити, поперчити, додати розтертий часник і вино.

3Сумішшю полити смажену рибу, потім обсипати її меленими сухарями, скропити маслом і тушкувати 15 хвилин.

00:00