лосось теріякі
лосось теріякі

Тунець або лосось під рисовим маринадом (вином)

  

6 Травня, 2018

195 рецептов для здоровья позвоночника
215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тунець або лосось - 1 кг

Олія - 2 ст. ложки

Вино рисове - 1 склянка

Соєвий соус - 1 склянка

Цукор - 2 ст. ложки

Вино сухе біле - 0,5 склянки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Томатна паста - 2 ст. ложки

Directions

1Рибу промити, очистити, нарізати тонкими пластинками.

2МАРИНАД: Змішати рисове вино, соєвий соус, цукор, лимонний сік, томатну пасту.

3У маринад покласти нарізаного тонкими пластинками тунця або лосося і маринувати близько півгодини при кімнатній температурі.

4Розігріти олію, в неї покласти мариновані шматки риби й обсмажити з двох боків, потім потушкувати на маленькому вогні.

5Готову рибу покласти на блюдо. Перед подачею маринад довести до кипіння і полити зверху рибу.

Дієта для зміцнення хребта, профілактики остеопорозу та карієсу

00:00