Турлі Єттер страви з м'яса казахська кухня 30 Квітня, 2018 Энциклопедия мяса, птицы, рыбы и морепродуктов (Кулинарное ассорти) Ingredients Яловичина - 100 г Язик - 100 г Баранина копчена - 80 г Курка - 100 г Олія - 1 ст. ложка Капуста квашена - 100 г Яблука мочені або морква - 80 г Родзинки або сухофрукти - 60 г Цибуля - 50 г Цукор - 2 ч. ложки Сіль Перець мелений Directions 1Смажене м'ясо та смажену курку, відварний язик і копчену баранину в холодному вигляді нарізати тонкими скибочками. 2Нарізку укласти на блюдо і гарнірувати квашеною капустою з цибулею і яблуками. 3ГАРНІР: У віджату квашену капусту покласти шатковану ріпчасту цибулю, нарізані скибочками яблука, родзинки, все перемішати і заправити олією, цукром, сіллю і меленим перцем. 00:00