Фарфале з тунцем, каперсами та руколою макаронні вироби, страви з риби швидко 28 Березня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Фарфале - 300 г Тунець консервований у власному соку або олії - 500 г Каперси мариновані - 2 ч. ложки Рукола - 1 пучок Бульйон овочевий - 100 мл Сіль Олія оливкова для смаження Directions 1Відварити фарфале у великій кількості підсоленої води до стану аль денте, відкинути на друшляк. 2Прогріти каперси на розпеченій сковороді в невеликій кількості оливкової олії 1-2 хвилини. 3Подрібнити тунець виделкою, додати до каперсів. Прогрівати ще 1-2 хвилини (не смажити). 4Влити бульйон, тушкувати 3-5 хвилин, щоб риба стала м'якішою. 5Додати в сковороду половину руколи, прогрівати 1-2 хвилини. 6Викласти фарфале в сковороду, прогрівати 2 хвилини. 7Подати, прикрасивши зверху руколою, що залишилася. 00:00