Фарш в лимонному соусі страви з м'яса мультиварка 3 Грудня, 2016 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients М'ясо - 750 г фаршу змішаного Цибуля - 3 шт. Морква - 3 шт. Лимон - 0,5 шт. Бульйон м'ясний - 75 мл Вино сухе - 75 мл Олія - 4 ст. ложки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Вимити й очистити овочі. Моркву нарізати тонкою соломкою, а цибулю - дрібними кубиками. 2Налити в мультиварку олію і 30 хвилин обсмажувати м'ясний фарш в режимі «Випічка», періодично перемішуючи. 3Додати в мультиварку нарізані овочі та включити той самий режим ще на 2 хвилини. 4В м'ясний фарш вичавити з половинки лимона сік, влити сухе вино і бульйон. Все перемішати і включити режим «Тушкування» на 15 хвилин. 5Додати в підготовлюваний фарш чорний мелений перець і сіль за смаком, перемішати. Продовжувати тушкувати страву ще 30 хвилин, періодично перемішуючи. 6На гарнір до тушкованого фаршу подавати відварений рис, овочі. 00:00