Форель зі сметаною страви з риби здорове харчування 2 Квітня, 2018 215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит) Ingredients Форель - 1 кг Борошно - 2 ст. ложки Сухарі мелені - 2 ст. ложки Олія - 5 ст. ложок Кріп - 3 ст. ложки нарізаної зелені Селера - 1/3 склянки нарізаного стебла Сметана - 1 склянка Directions 1Форель вимити, очистити, відрізати голову, очистити від нутрощів і кісток. 2Нарізати зелень, нафарширувати рибу. 3Потім форель обваляти в борошні й укласти в розігріту олію, зверху залити сметаною, тушкувати 10‑15 хвилин на маленькому вогні.Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу 00:00