Форель по-польськи

    

10 Квітня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Форель - 1 кг

Петрушка - 1 корінь

Селера - 1 корінь

ДЛЯ СОУСУ:

Олія - 3 ст. ложки

Яйця - 2 шт.

Лимони - 1 шт.

Мускатний горіх - кілька штук

Зелень кропу

Directions

1Форель промити, очистити від кісток (кістки покласти в окремий посуд). Філе відварювати в сотейнику в слабо підсоленій воді разом із коренем селери та петрушки 10 хвилин, у воду також покласти рибні кістки. Потім рибу вийняти.

2СОУС: Яйця зварити круто (6 хвилин), очистити, розім'яти, змішати з олією, соком вичавленого лимона, посолити, поперчити, насипати нарізаний мускатний горіх і зелень, перемішати.

3Полити соусом рибу.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00