Форель під лимонним соком
Форель під лимонним соком

Форель під лимонним соком

    ,

8 Червня, 2018

195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Форель (тріска, пікша, минтай, хек) - 800 г

Перець чорний мелений

Часник розтертий - 2 зубчики (?)

Олія оливкова - 0,25 склянки

Сухарі - 30 г

Петрушка - 2 ст. ложки дрібно нарізаної зелені

Лимони - 1 шт. + 4 ст. ложки соку

Directions

1Форель очистити, вийняти нутрощі та кістки, нарізати впоперек на шматки, скласти в каструлю.

2Шкірку та кістки відварити в окремій каструльці до розм'якшення кісток і отримання клеєподібного відвару.

3Потім відвар процідити, в нього додати оливкову олію, влити лимонний сік, насипати нарізану петрушку та розкришені сухарі, довести до кипіння, вимкнути та настоювати 15 хвилин.

4Після цього залити сумішшю рибу і поставити в розігріту до 180°С духовку на 20 хвилин.

5Після приготування рибу вийняти і на неї зверху рівномірно викласти нарізані скибочки лимона.

Дієта для зміцнення хребта

00:00