19 рецептів Юлії Висоцької. Страви з риби (Домашня колекція СТБ)
Cook: 50 mins
Yields: 6 порцій
Ingredients
Форель - 1 тушка
Мигдаль очищений - 100 г
Хліб білий - 1 батон
Лимони - 2 шт.
Бекон - 50 г
М'ята - 1 пучок
Часник - 3 зубчики
Олія оливкова - 100 мл
Перець чорний мелений - 0,25 ч. ложки
Сіль морська - 0,5 ч. ложки
Directions
1Духовку попередньо розігріти до 200°С.
2Мигдаль злегка підсмажити. З хліба зрізати скоринки. Подрібнити мигдаль і хліб у блендері.
3Часник почистити та дрібно порубати. М'яту дрібно нарізати. Цедру лимонів натерти на дрібній тертці.
4З'єднати подрібнений часник, м'яту та цедру лимонів, додати кілька ложок оливкової олії, перець і сіль, а потім перемішати все з хлібно-горіховою масою.
5Змастити деко оливковою олією. Помістити один шматок філе на деко, злегка посолити, викласти на рибу начинку, накрити другим шматком форелі, а зверху розкласти бекон. Перев'язати в декількох місцях кулінарною ниткою і випікати в розігрітій духовці 20‑25 хвилин.