Форшмак закуски, страви з риби 1 Жовтня, 2016 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все Ingredients Оселедець солоний - 1 кг філе Цибуля ріпчаста - 1 шт. Яблука зелені - 1 шт. Яйця - 4 шт. Масло вершкове - 2 ст. ложки Лимон - 1 шт. (сік) Хліб білий - 100 г Молоко - 250 мл Сіль Directions 1Філе замочити в половині молока на 1 годину, молоко злити, рибу нарізати шматками. 2Хліб без скоринок замочити в молоці, що залишилося. 3Яблуко та цибулю очистити, нарізати великими шматками. 4Яйця відварити, очистити, порізати ножем. 5Пропустити підготовлені продукти через м'ясорубку, додати розм'якшене масло, сіль і лимонний сік. Перемішати і ще раз пропустити через м'ясорубку. 00:00