1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Оселедець слабосолоний - 400-500 г філе
Яблука - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Зелена цибуля
Батон - 50-70 г
Масло вершкове - 100 г
Лимон - 0,5 ч. ложки соку
Перець чорний мелений
Directions
1Яблуко очистити від шкірки та серцевини, нарізати дрібними кубиками, полити лимонним соком. Додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю і розмочений в кип'яченій воді батон, пропустити все разом через м'ясорубку. Цю масу ретельно перемішати з м'яким вершковим маслом, поперчити.
2Філе оселедця слабосоленого пропустити через м'ясорубку окремо, з'єднати з яблучно-цибулевою масою, перемішати та викласти в тарілку для оселедця. Прикрасити зеленою цибулею.