Фрикадельки смажені

  , ,

12 Листопада, 2016

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Курча - 300 г філе

Масло вершкове - 200 г

Шинка - 20 г

Креветки очищені - 20 г

Гриби мариновані - 20 г

Черемша рубана - 40 г

Яйця - 1 шт.

Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка

Приправа вегета - 0,25 ч. ложки

Сіль

Олія для фритюру

Зелень петрушки

Directions

1З шинки, грибів, креветок приготувати фарш, додати черемшу та перемішати. З'єднати фарш з розм'якшеним вершковим маслом, вимішати до однорідної консистенції та поставити в холодильник на 30 хвилин. З охолодженої маси сформувати кульки завбільшки з волоський горіх.

2Філе курчати пропустити через м'ясорубку, додати сіль, приправу, яйце, розведений невеликою кількістю води крохмаль і добре перемішати.

3З курячого фаршу зробити невеликі коржі, на них покласти масляні кульки і сформувати фрикадельки. Обсмажити фрикадельки в розігрітій до 180°С олії до готовності.

4При подачі оформити зеленню і овочами.

Замість черемші можна використовувати молодий часник - у нього м'якше смак

00:00