Фрікасе з телятини

    

11 Червня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Телятина - 800 г

Масло - 100 г

Морква - 50 г

Цибуля - 50 г

Селера - 50 г

Борошно пшеничне - 100 г

Яйця -2 шт.

Молоко - 300 г

Лимон - 0,5 шт.

Лавровий лист

Перець чорний мелений

Петрушка - 1 пучок

Directions

1М'ясо від грудинки, шиї або лопатки нарізати на шматки, покласти в каструлю, залити холодною водою і варити, знімаючи піну.

2Додати очищені та розрізані навпіл моркву, селеру та головку цибулі, лавровий лист, чорний перець, посолити за смаком і варити до м'якості м'яса.

3СОУС: Борошно спасерувати на маслі, залити молоком і бульйоном, добре розмішати вінчиком, щоб не було грудок, і відставити. Додати яєчні жовтки і знову добре розмішати. Додати лимонний сік.

4М'ясо вийняти з бульйону, відокремити від кісток і залити соусом.

5При подачі посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки. У якості гарніру можна подати рис.

00:00