Філе сьомги в беконі
Філе сьомги в беконі

Філе сьомги в беконі

    

2 Липня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Сьомга - 4 філе

Лимони - 0,5 шт.

Базилік - 6 листочків

Бекон - 6 скибочок

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

ДЛЯ СОУСУ:

Ікра червона (можна замінити штучною) - 1 ч. ложка

Сметана - 150 г

Лимон - 1 ч. ложка тертої цедри

М'ята - 1 гілочка

Directions

1Філе сьомги вимити, полити лимонним соком, посолити, поперчити, на кожен шматок риби покласти по листочку базиліка, загорнути в бекон трубочкою.

2Кожен шматок сьомги в беконі викласти в розігріту на сковорідці олію та обсмажити з усіх боків, перевертаючи.

3СОУС: Змішати сметану, ікру, цедру лимона, нарізану м'яту, збити.

4Полити соусом рибу.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00