Філе (яловиче) фаршироване (печінкою)

    

11 Вересня, 2017

Блюда фаршированные (Семь поварят)

Ingredients

Яловичина - 600 г м'якоті (вирізки) + 160 г печінки

Сир - 120 г

Масло топлене - 4 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'якоть яловичини зачистити від плівки, розрізати на 4 скибочки, відбити, посолити, поперчити й обсмажити з обох боків так, щоб м'ясо залишалося всередині рожевим.

2Окремо обсмажити печінку, нарізану на 4 тонких скибочки.

3На обсмажені шматки м'яса покласти по скибочці печінки, посипати сиром, з'єднати краї м'яса та сколоти дерев'яною шпажкою. Запікати в духовці 10 хвилин.

4Подавати зі смаженими або маринованими овочами.

00:00