Фітіраші перші страви алжирська кухня 11 Вересня, 2018 50 рецептов африканской кухни Ingredients М'ясо - 300 г + 200 г фаршу Ріжки - 500 г Цибуля - 1 шт. Олія - 2 ст. ложки Масло вершкове - 1 ст. ложка Яйця - 1 шт. Лимони - 1 шт. Кориця Перець Сіль Directions 1Нарізати м'ясо невеликими шматочками й обсмажити в суміші олії та вершкового масла разом із цибулею. 2Посипати корицею, перцем, сіллю. Залити 1,5 л теплої води та варити під кришкою. 3Коли м'ясо наполовину звариться, опустити в бульйон фрикадельки, зроблені з фаршу та яєчного білка з корицею і перцем. 4Потім опустити в суп ріжки і наприкінці влити яєчний жовток, збитий з соком лимона. 00:00