Хапама

    ,   

24 Червня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 2 hrs 10 mins

Ingredients

Гарбуз - 1,5 кг

Яблука - 3-4 шт.

Вода - 2 склянки

Рис - 0,5 склянки

Алича - 0,5 склянки

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Родзинки - 4 ст. ложки

Цукор - 1 ст. ложка

Кориця - 1 ч. ложка

Directions

1Гарбуз вимити, зрізати верхівку, видалити насіння, вийняти м'якоть і нарізати невеликими шматочками.

2Яблука очистити від шкірки, нарізати соломкою, з аличі вийняти кісточки

3Рис відварити до напівготовності.

4Змішати всі інгредієнти, додати родзинки, цукор, масло і корицю.

5Фаршем заповнити гарбуз, закрити зрізаною верхівкою і запікати в духовці 2 години.

6Готовий гарбуз розрізати на частини і полити розтопленим вершковим маслом.

Чому єврейська кухня, якщо страва явно вірменська?

00:00