харчо
харчо

Харчо

    

16 Червня, 2018

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Баранина - 700‑800 г

Вода - 2,5‑3 л

Рис - 100 г

Цибуля - 1 шт. велика

Помідори - 300‑400 г

Олія - 3 ст. ложки

Часник - 2‑4 зубчики

Ткемалі або томатний соус - 2‑3 ст. ложки

Кінза - 3‑5 гілочок

Сіль

Перець

Directions

1Баранину промити, залити водою та варити на повільному вогні, знімаючи піну. Коли м'ясо буде готовим, вийняти його з бульйону, остудити та нарізати шматками. Бульйон процідити.

2Рис ретельно промити під проточною водою, покласти в киплячий бульйон.

3Цибулю нарізати невеликими шматочками, обсмажити в олії, додати нарізане м'ясо.

4Помідори вимити, обдати окропом, очистити від шкірки та протерти через сито. Пюре з помідорів додати до цибулі з м'ясом.

5Часник нарізати пластинками, кінзу нашаткувати, додати до м'яса з овочами, ретельно перемішати і всю суміш перекласти в бульйон з рисом. Посолити, поперчити, варити на слабкому вогні 3‑5 хвилин.

6Перед тим, як зняти з вогню, додати ткемалі або томатний соус і ретельно перемішати.

00:00