169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
Ingredients
Яловичина - 0,5 кг грудинки
Вода - 2 л
Рис - 1/3 склянки
Цибуля - 2 шт.
Часник - 2 зубчики
Волоські горіхи нарізані - 0,5 склянки
Петрушка - 3 гілочки
Кріп - 3 гілочки
Олія - 2 ст. ложки
Хмелі-сунелі - 1 ч. ложка
Базилік - 1 листочок
Перець червоний мелений - 1/3 ч. ложки
Сік гранатовий - 0,25 склянки
Соус ткемалі або томатна паста - 0,25 склянки
Сіль
Directions
1М'ясо порізати кубиками, залити водою, коли вода починає кипіти, зняти піну, потім варити на малому вогні ~ 1 годину до готовності м'яса.
2У бульйон всипати добре промитий рис, варити 10‑15 хвилин.
3Цибулю очистити, порізати та смажити на олії, потім покласти в бульйон. Туди ж всипати нарізані волоські горіхи, перець, хмелі-сунелі, влити гранатовий сік, соус ткемалі або томатну пасту. Кип'ятити ще 5 хвилин.