харчо
харчо

Харчо з волоськими горіхами

      

7 Липня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина - 0,5 кг грудинки

Вода - 2 л

Рис - 1/3 склянки

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Волоські горіхи нарізані - 0,5 склянки

Петрушка - 3 гілочки

Кріп - 3 гілочки

Олія - 2 ст. ложки

Хмелі-сунелі - 1 ч. ложка

Базилік - 1 листочок

Перець червоний мелений - 1/3 ч. ложки

Сік гранатовий - 0,25 склянки

Соус ткемалі або томатна паста - 0,25 склянки

Сіль

Directions

1М'ясо порізати кубиками, залити водою, коли вода починає кипіти, зняти піну, потім варити на малому вогні ~ 1 годину до готовності м'яса.

2У бульйон всипати добре промитий рис, варити 10‑15 хвилин.

3Цибулю очистити, порізати та смажити на олії, потім покласти в бульйон. Туди ж всипати нарізані волоські горіхи, перець, хмелі-сунелі, влити гранатовий сік, соус ткемалі або томатну пасту. Кип'ятити ще 5 хвилин.

4Потім додати розім'ятий часник, вимкнути вогонь.

5При подачі рясно посипати зеленню.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00