Хек з шіїтаке страви з грибів, страви з риби здорове харчування, низькокалорійне 15 Квітня, 2018 249 рецептов без жира (Еда, которая лечит) Ingredients Хек - 400 г філе Шіїтаке - 250 г Вермішель рисова - 100 г Морква корейська - 70 г Цибуля - 1 шт. Лимон - 2 ст. ложки соку Олія оливкова - 1 ст. ложка Соєвий соус - 1 ст. ложка Петрушка - 0,5 пучка зелені Перець Сіль Directions 1Філе хека промити, нарізати невеликими шматочками, скропити лимонним соком, поперчити та посолити. Шіїтаке промити, посолити. 2Рибу та гриби покласти в форму для запікання, поставити на 20 хвилин в попередньо розігріту духовку. 3Цибулю очистити, нарізати кільцями. Зелень петрушки дрібно нарізати. 4Вермішель відварити в підсоленій воді, відкинути на сито. 5Змішати вермішель з корейською морквою і петрушкою, викласти на рибу, скропити соєвим соусом, запікати ще 2‑3 хвилини. 6Готову страву розкласти по тарілках і подавати до столу. 00:00