Хек з шіїтаке

  ,   ,

15 Квітня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Хек - 400 г філе

Шіїтаке - 250 г

Вермішель рисова - 100 г

Морква корейська - 70 г

Цибуля - 1  шт.

Лимон - 2 ст. ложки соку

Олія оливкова - 1 ст.  ложка

Соєвий соус - 1 ст. ложка

Петрушка - 0,5 пучка зелені

Перець

Сіль

Directions

1Філе хека промити, нарізати невеликими шматочками, скропити лимонним соком, поперчити та посолити. Шіїтаке промити, посолити.

2Рибу та гриби покласти в форму для запікання, поставити на 20 хвилин в попередньо розігріту духовку.

3Цибулю очистити, нарізати кільцями. Зелень петрушки дрібно нарізати.

4Вермішель відварити в підсоленій воді, відкинути на сито.

5Змішати вермішель з корейською морквою і петрушкою, викласти на рибу, скропити соєвим соусом, запікати ще 2‑3 хвилини.

6Готову страву розкласти по тарілках і подавати до столу.

00:00