215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Хек - 500 г
Морква - 3 шт.
Цибуля - 1 шт.
Імбир - корінь
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Перець чорний мелений
Олія - 3 ст. ложки
Directions
1Моркву очистити, натерти на крупній тертці. Шматочок кореня імбиру очистити, натерти, змішати з натертою морквою.
2Рибу вимити, очистити від нутрощів, кісток.
3Кістки варити у воді, доки відвар не стане клеєподібним, потім його процідити через сито.
4Філе риби покласти в сковороду, посолити, поперчити. Цибулину очистити, нарізати кільцями, викласти зверху риби, поверх цибулі знову покласти філе риби. Натерта морква та корінь імбиру утворюють верхній шар. Зверху полити рибним відваром, закрити посуд кришкою і тушкувати на маленькому вогні близько 40 хвилин до м'якості риби та випаровування рідини.
5Страва може подаватися гарячою або в холодному вигляді.