Хек у молоці з картоплею страви з риби духовка, здорове харчування 30 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Хек - 300 г Молоко - 100 г Борошно - 1 ст. ложка Олія оливкова - 25 г Масло вершкове (для соусу) - 25 г Цибуля - 60-70 г Картопля - 200 г Сіль Перець Лавровий лист Directions 1Очищений хек розрізати на шматки, помістити в сотейник, перекладаючи шинкованою сирою цибулею, залити молоком, додати туди оливкову олію або вершкове масло, перець горошком, сіль, лавровий лист і запікати 30 хвилин. 2СОУС: Частину молока злити, розвести їм підсмажене з маслом борошно. 3Влити соус в рибу та прокип'ятити. 4Рибу подати з відвареною картоплею, соусом, зеленню. 00:00