Хек у томаті
страви з грибів, страви з риби здорове харчування, мультиварка
29 Квітня, 2017
100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
- Cook: 1 hr 10 mins
Ingredients
Хек - 3 великих тушки
Цибуля - 2 шт.
Морква - 2 шт.
Печериці - 200 г
Борошно - 0,5 ст. ложки
Томатна паста - 3 ст. ложки
Кетчуп - 2-3 ст. ложки
Аджика - 1 ч. ложка
Лимон - 0,5 шт.
Сіль
Перець
Directions
1На великій тертці потерти моркву, тонкими півкільцями порізати цибулю та пластинами нарізати печериці.
2У чашу мультиварки налити трохи олії, покласти овочі та гриби, посолити, поперчити і виставити режим «Випічка» на 20 хвилин.
3Рибу порізати.
4Розігріти чашу мультиварки і налити трохи олії. Покласти туди рибу та виставити режим «Смаження» на 20 хвилин. Рибу перевертати. Обсмажену рибу перекласти на тарілочку.
5ТОМАТНИЙ СОУС: У зручній посуді змішати кетчуп, томатну пасту, аджику, сіль, перець, борошно, приправи та лимонний сік; гарненько перемішати. Якщо соус вийде густим, можна додати трохи води.
6Відкрити мультиварку. Викласти до овочів соус. Занурити шматочки риби в овочі акуратно, щоб шматочки риби не розламати. Додати склянку води і знову виставити режим «Випічка» на 20 хвилин.
7Подавати рибу в томаті з будь-яким гарніром.