215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Хек - 500 г
Буряк - 0,5 шт. невеликого
Морква - 1 шт.
Цибуля - 2 шт.
Directions
1Хек вимити, очистити від нутрощів, акуратно зняти шкірку, відокремити м'ясо від кісток.
2Очищене м'ясо перекрутити з 1 цибулиною.
3Шкірку нарізати на широкі смужки - 4‑5 см. Кожну смужку наповнити фаршем і з'єднати краї.
4Овочі вимити та нарізати тонкими кружальцями, потім викласти на дно каструлі, туди ж додати нарізану кільцями цибулю, поверх якої викласти очищені великі кістки. Наступний шар: фарширована риба.
5Кістки та шкірку відварити окремо до густого клейкого відвару. Всі шари залити рибним відваром і поставити на повільний вогонь. Готувати рибу близько 40 хвилин.