227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Yields: 1 кг
Ingredients
Борошно пшеничне, збагачене 13% протеїну - 300 г
Манна крупа з 12% протеїну - 100 г
Борошно вищого ґатунку з 12% протеїну - 100 г
Кефір - 100 мл
Молоко - 50 мл
Вода - 150 мл
Сіль - 1 маленька мірна ложка
Цукор - 1 велика мірна ложка
Масло або маргарин - 30 г
Олія кукурудзяна - 3 великі мірні ложки
Дріжджі перссовані - 9 г
Directions
1Всі рідкі компоненти послідовно змішати з сіллю, цукром і дріжджами.
2Суміш вилити в ємність хлібопічки, зверху насипати просіяне борошно, покласти нарізані шматочками масло або маргарин, включити заміс у програмі «Макарони» (для приготування тіста для макаронів) на 5 хвилин. В процесі замісу стежити за тестом, додаючи борошно або воду в разі потреби.
3Потім перервати програму замісу, виставити програму «Разовий» (для хліба з борошна грубого помелу), скоринка середня.. Включити хлібопічку.