227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 3 hrs 20 mins
Yields: 750 г
Ingredients
ДЛЯ ОПАРИ:
Вода - 200 г
Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 100 г
Дріжджі сухі - 3 г
Цукор - 10 г
ДЛЯ ТІСТА:
Яблуко терте - 100 г
Олія - 15 г
Вівсяні пластівці - 30 г
Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 270 г
Сіль - 6 г
Directions
1ОПАРА: Теплу воду вилити в ємність хлібопічки, потім туди ж додати всі інгредієнти. Включити програму «Заміс» на 3 хвилини. Потім хлібопічку відключити і дати опарі піднятися 30 хвилин.
2Далі додати компоненти для тіста.
3Включити програму «Французький хліб», корочка середня, час приготування 3 години 20 хвилин.