Хліб гречано-пшеничний з насінням хліб здорове харчування, хлібопічка 10 Червня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 6 hrs Yields: 750 г Ingredients Молоко - 370 мл Масло вершкове - 15 г / 1 ст. ложка / 1 велика мірна ложка Сіль - 15 г / 1 маленька мірна ложка Цукор - 1-1,5 великі мірні ложки Борошно пшеничне вищого ґатунку - 300 г Борошно гречане - 100 г Дріжджі - 1,5 маленькі мірні ложки Насіння соняшнику - 1 велика мірна ложка Directions 1Закласти в ємність продукти по порядку за списком. 2Виставити програму «Житній хліб», час приготування 6 годин. Включити хлібопічку. 3Тісто вийде щільним і вологим, підйом відбувається повільно, а готовий хліб виходить щільним.Для хлібопічки Panasoniс SD-2501 00:00