Хліб гірчично-медовий

    ,

1 Жовтня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 850 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 500 г

Бульйон курячий - 1 кубик

Вода - 230 мл

Молоко сухе - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 1/4 шт.

Мед - 2 ст. ложки

Дріжджі швидкодіючі - 2,5 ч. ложки

Гірчиця солодка - 2 ч. ложки

Сіль - 1 ч. ложки

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ

1Розвести кубик курячого бульйону в воді, налити в форму для хліба, додати гірчицю, мед. Насипати борошно так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати дрібно нарізану цибулю, сухе молоко. У різні кути форми покласти сіль, розм'якшене масло. У центрі форми зробити в борошні поглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.

2Встановити основний режим, «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт».

3Готовий хліб вийняти з форми, остудити.

В ДУХОВЦІ

1Замісити тісто, дати йому піднятися, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом.

2Після вистоювання випікати до готовності при 210°С.

3Готовий хліб вийняти з форми, остудити.

00:00