хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб домашній

    ,

6 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs
  • Yields: 750 г

Ingredients

Вода - 270 мл

Мед - 1 велика мірна ложка

Масло вершкове - 30 г

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 360 г

Цукор - 1 велика мірна ложка

Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки

Дріжджі сухі - 2 маленькі мірні ложки

Directions

1Всі компоненти помістити в ємність для випічки в порядку, зазначеному в інструкції.

2Виставити програму «Основний режим», час приготування 3 години, натиснути на пускову кнопку.

Для хлібопічки Bork

00:00