Хліб житньо-пшеничний на воді хліб здорове харчування, хлібопічка 19 Квітня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 3 hrs 30 mins Ingredients Дріжджі сухі - 2 маленькі мірні ложки або пакетик 11 г на 500 г борошна для важкого житнього тіста Борошно житнє - 390 г Борошно пшеничне - 150 г Сіль - 1 маленька мірна ложка Цукор - 1,5 маленькі мірні ложки Олія - 1 велика мірна ложка Вода - 400 мл Directions 1На дно ємності хлібопічки насипати сухі дріжджі, потім всипати житнє борошно, пшеничне борошно, сіль, цукор, налити воду, олію. 2Запустити програму «Житній хліб», час приготування 3 години 30 хвилин.Для хлібопічки Panasonic SD-2501 00:00