Хліб з часником на грилі бутерброди гриль, для пікніка 10 Серпня, 2017 100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens) Yields: 8 порцій Ingredients Хліб пшеничний мексиканський (bolillo rolls) - 4 шт. Масло вершкове нарізане - 1 склянка Часник сухий подрібнений - 1 ст. ложка Петрушка свіжа дрібно порізана - 1 ст. ложка Перець червоний подрібнений - 1-3 ч. ложки Directions 1У круглому одноразовому контейнері з фольги 20 см змішати масло, часник, петрушку та подрібнений червоний перець. 2Смажити суміш масла без кришки над середнім вогнем 3-5 хвилин або до розтоплення масла (уважно стежити, щоб не підгоріло). Прибрати з гриля. 3Обережно занурити розділені навпіл хлібини в масляну суміш, повертаючи, щоб вона покрила весь хліб. Залишки суміші зберегти. 4Смажити хліб без кришки 1-2 хвилин або доки не підсмажиться, повертаючи один раз. 5Для подачі занурити підсмажений хліб у залишки масляної суміші. 00:00 Nutrition Facts Serving Size0,5 булкиCalories305 калорійSodium280 мгProtein4 гCholesterol61 мгTotal Fat24 гSaturated Fat15 гTotal Carbohydrates20 гDietary Fiber1 г