Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб «Заварний»

    ,

4 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 30 mins

Ingredients

Дріжджі сухі - 2 маленькі мірні ложки

Борошно пшеничне - 225 г

Борошно житнє - 325 г

Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки

Олія - 2 великі мірні ложки

Солод житній - 4 великі мірні ложки / 40 г

Вода - 80 мл окропу для солоду

Мед - 2 великі мірні ложки

Коріандр - 1 маленька мірна ложка

Вода - 330 мл

Directions

1Викласти продукти по порядку, передбаченому в інструкції. Коріандр засипати при замісі.

2Вибрати програму «Житній», час приготування 3 години 30 хвилин.

Для хлібопічки Panasonic SD-2501

00:00