Хліб лимонний з горіхами
29 Вересня, 2016
Печем хлеб дома (Семь поварят)
- Cook: 3 hrs 50 mins
- Yields: 900 г
Ingredients
Борошно пшеничне - 500 г
Яйце - 1 шт.
Йогурт - 175 мл
Молоко - 115 мл
Цукор - 50 г
Сіль - 3/4 ч. ложки
Масло вершкове - 3 ст. ложки
Дріжджі сухі - 1 1/2 ч. ложки
Горіхи австралійські рубані або фундук - 40 г
Лимонна цедра терта - 1 ст. ложка
Directions
У ХЛІБОПІЧЦІ
1У форму для хліба випустити яйце, налити йогурт і молоко.
2Насипати борошно так, щоб рідина була покрита повністю. У різні кути форми покласти сіль, цукор, розм'якшене масло. У в центрі форми зробити в борошні невелике заглиблення, щоб воно не діставало до рідини, і всипати дріжджі.
3Встановити основний режим, якщо можливо - «тісто з родзинками», «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт». В кінці приготування додати цедру і горіхи.
4Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.
В ДУХОВЦІ
1З усіх продуктів, крім горіхів, замісити тісто, дати йому піднятися, додати горіхи, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом. Після вистоювання випікати до готовності при 210°С
2Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння