Хліб «Обідній» хліб здорове харчування, хлібопічка 28 Квітня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 4 hrs 5 mins Ingredients Борошно пшеничне вищого ґатунку - 600 г Сіль - 2 маленьких мірних ложки Цукор - 2 великі мірні ложки Олія - 2 великі мірні ложки Вода - 370 мл Дріжджі - 2 маленькі мірні ложки Directions 1Викласти сухі інгредієнти (крім сухих дріжджів) в ємність хлібопічки. Потім влити воду та олію. Помістити сухі дріжджі в диспенсер. 2Поставити ємність в хлібопічку. Вибрати програму «Основний», розмір XL, корочка темна, час приготування 4 години 5 хвилин, запустити хлібопічку. 3Після сигналу про готовність хліб залишити остигати на решітці.Для хлібопічки Panasonic SD-2502 00:00