Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб пшенично-житній з гірчицею і вівсяними пластівцями

    ,

1 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 2 hrs 45 mins
  • Yields: 700 г

Ingredients

Вода тепла - 250 мл

Гірчиця столова - 3 великі мірні ложки

Олія - 1 велика мірна ложка

Борошно пшеничне - 2 мірних склянки

Борошно житнє - 1 мірна склянка

Вівсяні пластівці - 3 великі мірні ложки

Цукор - 2 великі мірні ложки

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Дріжджі сухі - 2 маленькі мірні ложки

Directions

1У ємність покласти всі компоненти за рецептом.

2Включити програму «Цільнозерновий хліб», час приготування 2 години 45 хвилин.

Для хлібопічки Electrolux EBM 8000

00:00