1Замісити тісто з усіх інгредієнтів і залишити в теплому місці на 1 годину для набухання висівок.
2Перекласти тісто в хлібну форму для випічки. Якщо форма не силіконова, рекомендується попередньо застелити її пекарським папером, щоб хліб легше виймався. Дати тісту постояти в формі ще 15 хвилин.
3Поставити форму в заздалегідь розігріту до 200‑220°С духовку на 10‑15 хвилин.
4Потім зменшити температуру до 180°С і пекти хліб ще 20 хвилин (перевірити готовність хліба сухою дерев'яною шпажкою).
5Дістати форму з духовки, дати постояти, потім дістати хліб з форми. Викласти його на решітку і накрити чистим рушником. Залишити остуджуватися на 1 годину.