хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб французький пшеничний

    ,

15 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 6 hrs

Ingredients

Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка або пакетик 7 г на 500 г борошна

Борошно пшеничне - 400 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Масло вершкове - 1 велика мірна ложка (15 г)

Молоко - 280 мл або

Молоко сухе - 1,5 ст. ложки +

Вода - 280 мл

Directions

1На дно ємності покласти сухі дріжджі, засипати пшеничну муку, посипати сіллю, зверху покласти шматочки вершкового масла.

2Запустити програму «Французький хліб», час приготування 6 годин.

Для хлібопічки Panasonic SD-2501

00:00